SPICEup Night Cream

regeneračný, nočný krém

65,40 

Vyhladzujúca starostlivosť na noc so sečuánskym korením a koriadrovým olejom.

Popis

Vyhladzujúca starostlivosť na noc so sečuánskym korením a koriadrovým olejom.

Výživa. Regenerácia. Mladosť – tajomná sila korenia!

Po náročnom dni môžete svoju pleť počas spánku rozmaznávať regeneračným nočným krémom. Nočný krém SPICEup uvoľňuje výrazové vrásky a upokojuje namáhanú pleť. Bohatá textúra sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pleť hodvábne jemnú. Nočný krém využíva účinné zložky, ktoré pripomínajú opulentný bazár korenia: obsiahnuté sečuánske korenie uvoľňuje výrazové vrásky a upokojuje. Účinná látka zaisťuje okamžité a dlhodobé zníženie hĺbky vrások. Koriandrový olej sa stará o pleť a zanecháva ju príjemne vyživenú. Doprajte svojej pleti tváre nočnú regeneráciu a prebúdzajte sa každé ráno so žiarivou a sviežou pleťou. Korenené vône sa dotknú všetkých zmyslov a prenesú Vás do mystického sveta. Pre zregenerovanú, vyhladenú pleť a mladistvý jas.

Aktívne látky:

Sečuánske korenie – Tento extrakt zo sečuánskeho korenia má uvoľňujúci účinok na mimické linky a vrásky, vyrovnáva a upokojuje podráždenie. Vďaka tomu môže podporiť rovnomernejšiu pleť a mladistvý vzhľad.

Olej zo semien čiernej rasce – Olej zo semien čiernej rasce je olejový extrakt získaný maceráciou semien v slnečnicovom oleji. Olej optimalizuje starostlivosť o pokožku a pomáha ju chrániť, napr. udržiavaním vlhkosti.

Aplikácia:

Večer po čistení pleti naneste na tvár, krk a dekolt množstvo veľkosti lieskového orieška, SPICEup SOMI a SPICEup EYE CREAM.

 

Objem: 50 ml

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “SPICEup Night Cream”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *